Saldskāba garša un svaigi augļi un dārzeņi padara šos salātus par pavasara kulmināciju.
Šī ēdiena pagatavošanai jūs patērēsiet ļoti maz laika, un jūsu organisms jums būs pateicīgs.
Sastāvdaļas:
Selerijas sakne – 300 g
Ābols – 1/2
Konservēti ananāsi – 2 ēdamkarotes
Rozīnes – 2 ēdamkarotes (mērcēt 30 minūtes)
Mērcei:
Laima vai citrona sulu – 1 ēdamkarote
Olīveļļa – 2 ēdamkarotes
Medus – 1 ēdamkarotes
Sinepes – 1/2 tējkarote
Sāls un pipari – pēc garšas
Pagatavošanas metode:
Selerijas sakni nomizo no netīrās mizas un sarīvē. Lai tas izskatītos estētiskāk, izmantojiet korejiešu burkāniem paredzēto rīvi.
Ābolus sagrieziet plānos salmiņos, rozīnes smalki sagrieziet, ananāsus sasmalciniet.
Visu samaisa bļodā, pārlej ar mērci, sajaucot visas sastāvdaļas. Viegli un neticami gardi!